♥愛情童話×﹏
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

原創~~ 當壞校草遇上壞校花時

4 posters

向下

原創~~ 當壞校草遇上壞校花時 Empty 原創~~ 當壞校草遇上壞校花時

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 1:53 pm

男主角:
啊風: 超令仔 ,有料 ,有米 ,黑社會大哥 ,校草之一 ,好cool ,啊天and啊銘好fd ,好串得 ,喜歡啊怡
啊天: 超令仔 ,有料 ,有米 ,黑社會 ,校草之一 ,好cool ,啊風and啊銘好fd ,好串得 ,喜歡啊欣
啊銘: 超令仔 ,有料 ,有米 ,黑社會 ,校草之一 ,好cool ,啊風and啊天好fd ,好串得 ,喜歡啊心

男配角:
啊軒: 令仔 ,有米 ,校草之一 ,啊天最最最......最.....好嘅朋友 ,喜歡啊奈
啊月: 令仔 , 好cool , 校草之一 ,啊軒好朋友 ,喜歡啊銅

女主角:
啊怡: 超令女 ,有米 ,有料 ,校花之一 ,黑社會 ,好串,啊奈,啊心,啊欣and啊銅 ,好fd
啊奈: 超令女 ,有米 ,有料 ,校花之一 ,黑社會 ,好串 ,啊怡,啊心,啊欣and啊銅 ,好fd
啊欣: 超令女 ,有米 ,有料 ,校花之一 ,黑社會 ,好串 ,啊怡,啊心,啊銅and啊奈 ,好fd

女配角:
啊心: 令女 ,有米 ,有料 ,校花之一 ,串 ,啊怡,啊奈,啊欣and啊銅 ,好fd
啊銅: 令女 ,有米 ,有料 ,校花之一 ,串 ,啊怡,啊奈,啊欣and啊心 ,好fd
啊玲: 令女 ,有米 ,有料 ,串 ,大家姐 ,好憎啊怡

姣婆:
啊弓: 醜樣 ,有米 ,沒料 ,見令仔就姣

可能有新人物加入
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

文章數 : 42
注冊日期 : 2008-08-17
年齡 : 28

http://chiuhoiying.marlito.com/index.php

回頂端 向下

原創~~ 當壞校草遇上壞校花時 Empty 回復: 原創~~ 當壞校草遇上壞校花時

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 1:54 pm

第一章 遇上他/她

[明明綠燈轉眼變成紅燈............]<-- 啊怡電話鈴聲

怡: (心諗)邊個僕X咁早嘈鬼住啊
怡: 喂

奈: 怡姐,你肯起身,而家7:50分

怡: 咩話!!!!!!!!

怡: oh my god !!!!!

(十分鐘之後)

怡: ok~行得

奈:咁耐

怡:仲唔跑去!!!!!!!!

奈:係!!!!

(怡and風撞埋一齊)

怡+風:頂!!!!邊Q個阻住唒啊~~

怡心諗)好令仔啊~

風心諗)好索啊!!!!!

風:你做咩企喺啲度阻住個地球轉!!!!:mon100:

怡:我阻住地球轉!?唔好話你阻住~:mon100:

奈:好啦~好啦~唔好再嗌啦~再嗌就會遲到嫁啦.

怡: 好俾面你,奈

怡: 我地走

風:[態度360度變] 唔好意思巖巖撞到你,你有沒有事??

怡:沒事~

怡:[心諗] 咪住~佢巖巖嬲到好似想殺人咁,而家咁好心嘅????

風: (細聲講)我一定溝硬你

風: (心諗)佢個名係怡

風:怡,你讀咩學校呀??

怡:我唔話你知~~

風: ...................

[學校]

怡+奈:Miss Wong !!

M:做咩遲到???

怡:sor~~Miss Wong 我and奈今朝有啲事~~

M: ok~上堂先啦

怡+奈:係

(班房)

M:各位同學,今曰.......

a :各位同學,今日有同學會加內D一班

all :ha ha ha ha ha

a : Miss Wong ,你係咪想咁樣講呢

b :男定女先

M :一陣你咪知囉

M :你地內嚟啦

M :介紹下自己

怡 :大家好,我叫怡 (露出一個可愛嘅笑容)

all男 :好kawaii 呀!!!!

奈 :大家好,我叫奈 ,你地可以叫我做小奈呀 (一樣露出一個可愛嘅笑容)

all男 :啲個一樣好kawaii 呀!!!!! :mon55:

M: 怡 ,你坐係風隔離啦

怡: 邊個係呀風 ????

M: 第五行最尾個那位

怡: 哦~~

M: 奈,你就坐心隔離啦~~

奈: 好野~

M: 你識啊心 ??

奈: 係呀

(另一方面)

怡: D個風做咩係到訓???-33-

[我的心為你而跳動....]<--風電話鈴聲
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

http://chiuhoiying.marlito.com/index.php

回頂端 向下

原創~~ 當壞校草遇上壞校花時 Empty 回復: 原創~~ 當壞校草遇上壞校花時

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 1:54 pm

(另一方面)

怡: D個風做咩係到訓???-33-

[我的心為你而跳動....]<--風電話鈴聲

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
第二章 愛上他/她冇可能

風:喂,邊個呀

銘:快D嘅啦,要你幫拖呀!!!!!!!!!!!!

風:OK~三分鐘到

[諗住起身走,見到一個嘅嘅係街到撞到咗女仔]

風:咩咁嘅呀,啊怡

怡:[心諗]佢點會知道我個名

怡:好巖咩!?

風:係呀!!咁大個地球,咁都撞得返!!!

M: D度唔俾用手提電話 , 同埋你想去邊啊風??

風: 關你Q事 (惡)

[Miss Wong 知道有D人唔野得,所以沒有問落去]

風: 喂~啊天,啊月,啊哲,行啦 ~

天,月,哲 :去邊呀??

風:銘哥要幫拖呀,咁你地去唔去呀?

天,月,哲 : 去!!!!銘哥叫到~點敢唔去啊

風:咁仲唔行!!

天,月,哲 :知道~

[放學]

M :Goodbye Class

all :Goodbye Miss Wong

[過嘅一陣]

怡:真係論盡 , 又會留低D野係課室唔記得咗嘅

怡:好似D人係班房喎~~

[那D人就係啊風,啊天,啊月and啊哲]

[怡見到啊風,啊天,啊月,啊哲身上有好多血,啊怡好驚]

怡:喂~~你......你有沒有事??喂...喂

風:我...我唔係叫...叫喂喂,我係叫啊...啊風,佢...佢地係啊天........啊月and啊哲

怡:哦,你地有沒有事?你地做咩流咁多血,你地咗啲去咗邊??

風:你想知啊~~錫...錫我一啖先啦

怡: (臉紅)你...你仲玩喎~~打啊風///><///

風: 啊!!!!!!好疼啊

怡:對唔住啊!!!

怡:洗唔洗包傷口??

風:好丫

[三分鐘後]

怡k

風:[心諗]我明明最唔鍾意D種女仔,點會有D咁啲feel嘅??我唔會係鍾意嘅佢下化]

怡:[心諗]我點會咁嘅,我今朝明明好憎佢個喎,唔會嚟,我唔會鍾意...佢........哇]

風+怡: 係呢......

風+怡: 你講先啦

風+怡: 今朝......

風: 今朝.唔好意思

怡: 今朝,對唔住~~
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周二 8月 19, 2008 1:56 pm

po呀 po呀,快d po呀
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

文章數 : 479
注冊日期 : 2008-08-05

http://noellove.888ubb.net

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 1:56 pm

風:[心諗]我明明最唔鍾意D種女仔,點會有D咁♥feel♥??我唔會係鍾意♥佢下化]

怡:[心諗]我點會咁♥,我今朝明明好憎佢個喎,唔會♥,我唔會鍾意...佢........哇]

風+怡: 係呢......

風+怡: 你講先啦

風+怡: 今朝......

風: 今朝.唔好意思

怡: 今朝,對唔住~~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

第三章 邊個玩邊個

風: 唔緊要~~我都冇怪你

風: [心諗]冇怪就其

怡:真既!!?[一個好似天使既笑容係啊風面前出現]

怡:[心諗]仲唔玩死你

作:唔好唔記得風同怡係黑社會丫,

作:唔記得♥講啊怡係玩仔王,啊風係玩女王

風: 好令啊~~

怡:真♥??

風:真!!個笑容真係好令~~

怡:你...你去死啦,哼 (嬲)

[怡一手拍♥落風個傷口度]

風:呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

怡:抵死!!!

風:我做錯♥咩??講錯♥♥咩??

作:怡嬲你係因為你話佢個笑容令,而唔係話佢令

[週日]

風:啊月,我要你搵一個人♥資料

月k~你想我搵邊個♥野?

風:李卓怡

月k~~今日下午等電話

風:咁快~

[另一方面]

怡:啊欣,我想你搵一個人♥野~

欣:ok~你想我搵邊個人

怡:卓風

欣:卓風??邊個♥??

怡:唔關你事

欣:係~知道

[啊風個面]

[我的心為你而............]<--啊風電話鈴聲

風: 喂,邊位??

月:我呀!!搵到佢◕野啦!!

風:咁快!!

月:係呀~就係咁快.

月:佢叫李卓怡

風:係人都知啦
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 1:58 pm

風: 喂,邊位??

月:我呀!!搵到佢嘅野啦!!

風:咁快!!

月:係呀~就係咁快.

風:係人都知啦

風:我知

月:芳齡15

風:[心諗]芳齡???佢咩時候變到咁有文化????????

月:怡...怡...怡佢...佢

風:佢??怡做咩啊

月:佢係玩仔王

風:玩仔王~!!我係玩女王潻

月:無屋企人 , 啊欣 , 啊奈 , 啊心 , 啊銅 好fd

風:可以利用佢地喎~~

月:咁...咁好似唔係好好咁喎

風:點??

月:第一 佢地係女仔,個心好脆弱 , 第二 利用人地好似唔係好好咁

風:喂!!!你無野啊~你之前唔係咁個喎~~

月:我...我好似鍾意咗一個女仔

風:哦~~你日日鍾意人嘅!!

月:唔係玩個隻啊,係真心鍾意人個隻啊

風:哈哈哈哈!!!真...真心鍾意人,唔係呀,你講真嘅!!

月:我講真~~咩你覺得我似玩咩??

風:唔...唔係呀 (唔知講咩好)

月:咁好啦~88

風:88

風:一定要話俾班good friend知 , 我地嘅''好朋友''竟然鍾意咗人

風:哈哈哈哈哈哈哈 (奸笑)

月:唔好話俾人知

風:哦~
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:03 pm

月: 死人風~叫佢唔好話俾人知,咁我咪無哂面~叫我仲點樣出啱行~

月: 無辦法啦,鬼叫佢係大哥咩!!唉~~

月: 我要同啊風絕交

月: 喂~啊風,我有野想同你講

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
兩個好朋友竟然反面(下)!?
風:咩事呀?
月:仲問我咩事!你心知啦~
風:我唔知我做過啲咩喎~
月:仲扮野~你把我鍾意人嘅事,周圍同人講呀~咩事
風:我...我...
月:我要同你絕交,仲有我再唔係你啱手下同埋唔係跟嘅你後面嚟小朋友啊
風:咁好
〔怡個面〕
怡:啊欣~你搵到未?
欣:喺嘅搵到~
怡:快啱講la
欣:佢叫雷風
欣:15歲
欣:佢啱願望係....
怡:咪住!!!!
欣:咩事呀
怡:你仲咩講到好似選香港小姐,香港先生
欣:唔得咩!!-3-
怡:咩話~~
欣:冇...冇呀~話怡姐人令聲甜
怡:咁就啱喇
欣:好險~
怡:仲有冇佢咗野?
欣:仲有一樣
怡;係,講出咗啦
欣:佢...佢...
怡:妖!!佢咩啊
欣:佢係玩女王啊
怡:超~咁點
風/怡:諗定計劃
風/怡:明天就咗你啱死期~
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:05 pm

哈哈哈

好好笑;

xDDD'
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

文章數 : 567
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:07 pm

怡;係,講出咗啦
欣:佢...佢...
怡:妖!!佢咩啊
欣:佢係玩女王啊
怡:超~咁點
風/怡:諗定計劃
風/怡:明天就咗你啱死期~
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
弓:風風啊~你做咩唔理人地嫁,唔好咁樣啦,好唔好?
(我想問有沒有人記得啊弓係邊位呢)
(就係嗰嗰醜樣,有米,沒料,見令仔就姣,超.級.姣.婆)
弓:嘢~風風啊佢話我啊~
風:妖~死撚開啲~咁樣衰~日日係咁姣仔,你當我咩啊,水魚啊~
弓:唔好咁惡啦~
[啲個時候,怡返咗嚟]
怡/風:嘻嘻,佢喺度~~計劃開始~~(奸笑)
弓:????
怡:啊風,不如我地放學之後去食嘢囉~好唔好啊??
風:梗係好啦~
怡:風啊~你旁邊嗰嗰係邊個嚟嫁??(指住弓)
風:我唔識佢~
弓:咩話!!!風風你話唔識我!!
弓心諗)豈有此理!!!你個死人怡啊~搶我條仔
弓:喂~玲姐啊~~有人搶走咗啊風啊
玲:邊個咁大膽搶你條仔
(啊弓同啊玲係好朋友)
弓:咪個個插班生囉~~
玲:豈有此理呃~個個新插班生梗你唔知我係大家姐啦
弓:係啊~
玲:唔駛驚啊~啊弓,我一定會搶返啊風俾你嫁
弓:嗯~咁就交俾你喇~
[放學]
怡:行得未啊~啊風~
風:行得喇~
弓:我要一齊去啊~
怡+風:唔得喎,無你份喎~
弓:風風啊~~唔好啦~俾我一齊去啦
怡:風,如果你俾佢一齊去,我就唔去~
弓:你唔去,咪唔好去囉~
怡:咁你要同我去,定同個姣婆去啊??
風:我梗係同啊怡你去啦~
怡:哈哈哈哈哈哈~~~
怡:我地去邊到食啊??
風:去到你就知?
怡:啊風,好衰嫁-3-
[第二日]
叮噹叮噹
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:10 pm

-口-'
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:11 pm

怡:我地去邊到食啊??
風:去到你就知?
怡:啊風,好衰嫁-3-
[第二日]
叮噹叮噹
------------------------------------------------------------------------------
M:Good morning,Class
全:Good morning ,Miss
M:開始交功課!!!
怡/風h my god !!!!!!!!!!!!!!!!
M:科長,邊個無交功課啊
欣:怡同風啊~
M:唉~~次次刀係你地兩個~~
怡:唔俾啊~~老太婆!!!(超惡)
M:你話邊個係老太婆啊~
怡:唔知呢~~
怡:我同你講啊~你有權要我交功課,但你無權話我
怡:我有權叫我father炒你,我有權唔俾你再係香港教書啊~~
(唔記得講啊怡嘅家庭,係佔咗地球上51%嘅資源)
M:你...你...
怡:妖!!!你你你...你咩啊~~咁鍾意食梨,咪去食囉~
風:勁呀
全班:哈哈哈哈哈
(lunch times)
玲:喂,你同我過嚟,XX怡
怡:做咩呀
玲:你搶我好朋友條仔
怡:邊鬼個係你個好朋友啊
玲:啊弓呀,仲扮嘢!!(一巴cum落啊怡)
[啪]
怡:妖!!!!你無lun嘢呀,無啦啦cum我~~
怡:原來你嗰嗰好朋友就係個個姣婆弓啊
玲:豈有此理!!!竟然話啊弓係姣婆
玲:啊abcde,拉佢去後花園~打
abcde:知道,玲姐
x:邊鬼個係度嘈住哂呀~
abcde:係...係佢呀~~
abcde:快啲走人啦~~
[啊怡因為啊玲cum個巴而家暈暈地]
怡:唔該你呀~
x:唔駛(溫柔)
怡:暈咗
x:喂...喂...你無事啊~~喂怏啲起身啦...喂

啲個x
係邊個呢??
佢係天使定惡魔呢
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:14 pm

怡:唔該你呀~
x:唔駛(溫柔)
怡:暈咗
x:喂...喂...你無事啊~~喂怏啲起身啦...喂
---------------------------------------------------------------------------------------
[醫療室]
怡:哎呀~~塊面好....
x:你無事???
怡:沒有,唔該你呀
x:唔駛
怡:你叫咩名啊??
x:........
怡:-3-
怡:係呢,我點會係度嘅???
x:.......
怡:車.....唔講咪唔講囉,駛唔駛咁cool啊!!-3-
x:我走喇~~
怡:喂...喂...喂你
x:咩事??
怡:刀...刀係無嘢喇
怡:老師,我返課室先啦
老:你唔駛抖呀~
怡:唔洗啦
老:好啦,我寫紙俾你返課室啦
怡:哦
怡:頭先個個男仔好cool好令仔呀?///^^///
怡:哎呀!!(撞到條柱)
[課室]
M:去咗邊呀~
怡:關你屁事!!
M:你...你...
怡:妖....怪日日係度你...你...你
怡:我最憎人係度你
M:你...
怡:仲你
M:.........
M:算啦~各位同學,今日有三件事話俾你地知~第一件事,就係.......
a:係唔係轉過第二個班主任啊
M唔係喎,係返埋啲個一個月就放暑假喇
全:好嘢~~~
M:第二件事就係要換位
M:好啦,好啦,第三件事就係有新同學入嚟啲一班讀喇
全:咩話!!!!!!!
弓:唔係哋,之前先嚟咗兩個姣婆咋喎~(啤住呀怡同呀欣)
男a:喂!!!!你個三不像,你話邊個係姣婆呀
弓:咪係個個死人怡囉~
全男:你個仆街,竟然話啊怡係姣婆,你未撚死過呀(爆惡)
弓:咩喎~佢搶咗我個風風呀
風:哇哇哇!!!!!!!!!我唔係識你嫁,你唔好對我呀,我講明先啊,我.係.唔.會.鍾.意.姣.婆.係咁啫~
弓:好衰嫁~
怡:妖!!!你好核特呀!要姣去第二度姣啦,風風,諗起刀核特啊
弓:關你個姣婆咩事呀!!!賤人
全男:你夠謄就講多次!!!!!(超爆惡)
弓:咩喎
怡企起身)好喇!!1唔好再嘈喇~Miss,上堂啦
M:好啦好啦,而家換位
座位
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
    黑板
 第一行     第二行    第三行    第4行
啊怡,啊風   女 ,男   啊欣,男    男,啊玲
 x,女    啊軒,啊銅  啊月,女   啊弓,啊銘
啊心,男    女 ,男   女 ,啊天   男,女

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
怡:老師,你啲思想好古下喎
M:唔俾咩
怡:唔係喎
M:好啦,我地哂咗好多時間喇,我地請新同學入嚟啦~
x:我叫啊哲~~
全女:哇,好令仔呀~~~(我地嘅女主角啊怡同啊欣沒理佢)
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:15 pm

M:啊哲,你坐係啊怡後面la
哲:哦
怡:唔?????
怡:你邊位
哲:啱啱見完咋~~
怡:好似係
哲:....................
風:你好
哲:你好
怡心諗)我好似唔記得咗啲嘢咁???????
怡:我唔記得咗啲咩呢???
(怡佢啱啱撞咗柱唔記得要玩啊風)
風:怡,你做咩啊
怡:.........
風:怡??
怡:咩事??
風:無嘢呀,我想咀你囉
怡面紅)你...你講咩呀,你好衰嫁
風:衰咩啫~
(而家風慢慢咁鍾意咗怡)
Sad心諗)我好似鍾意咗怡呀~~
Sad心諗)個個仆街怡,個個令仔刀去姣
弓:玲姐,咁點呀,個個賤怡,係度霸住風風同哲哲啊,點算呀???
玲:放心啦~~無事嘅
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:16 pm

風心諗)我好似鍾意咗怡呀~~
弓心諗)個個仆街怡,個個令仔刀去姣
弓:玲姐,咁點呀,個個賤怡,係度霸住風風同哲哲啊,點算呀???
玲:放心啦~~無事嘅

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
怡嘅危機~!?
玲:老師,畢業不如我地去畢業營,順便可以認識新同學~
M:都好,活動組長係邊個
怡:姣弓囉
弓:我咩??
怡:有人自認係姣喎~
全:哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
弓:豈有此理
怡:咩呀~關我事咩,我話姣弓,係唔知邊個xxx話:我咩?關我鬼事呀!打我吖
弓:.......
M:弓,你去分組啦~
弓:知道Miss
玲:你想我同你報仇嘅話就張我,同我啲令,仲有怡,欣同呀風仲有呀哲分埋同一組,仲有你同我一組
弓:知道玲姐~
弓:我有一樣嘢諗唔明,點呀風都要同我地一組?
玲:仲駛問~因為...
弓:因為?
玲:因為...
弓:因為?
玲:因為我鍾意呀風囉!
弓:哎呀~
(啲人仆低唒)
玲:做咩?啲人呢???
〔〔第二日〕〕
弓:Miss分好啦
M;做得好
M:第一組,呀怡,呀欣,呀弓,呀玲,呀風,呀哲,XXX,XXX,XXX,XXX,XXX
M:第二組,呀銘,呀心,呀銅,XXX,XXX,呀天,呀軒,XXX,XXX,呀月,XXX
M:好啦~你地組搵人做隊長啦~
弓:梗係風風做啦~
風:咪搵我
弓:唔好啦~
哲:你唔做,咁我做囉~
弓:哲哲,你做呀,都好,邊個做都好過俾啲姣婆做~
怡/欣:.............
哲:你講邊個呀~
弓:無呀~XXX同XXX
怡:啊哲,你做呀
風:..........
風:怡,你可唔可以出一出去呀,我有嘢想同你講
怡:講咩呀
風:出去先啦~
怡/風:Miss我要去厠所
M:哦~
怡:你有咩想講~
風:我....
欣:怡,快啲入嚟啦~
怡:......
(欣見到呀風係度)
欣:唔好意思,你地慢慢啦
怡:你講咩慢慢喎~
欣:你明嘅~(奸笑)
風:我想你做我女朋友
怡:好...好呀
風:好嘢老婆仔
怡:你好衰嫁~唔好咁大聲啦~(面紅)
風:老婆仔你怕羞呀
怡:咩喎~唔得咩
風:唔係
怡:唔(面紅)
(呀風咀落呀怡度)
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:17 pm

怡:你好衰嫁~唔好咁大聲啦~(面紅)
風:老婆仔你怕羞呀
怡:咩喎~唔得咩
風:唔係
怡:唔(面紅)
(呀風咀落呀怡度)
--------------------------------------
D一齊俾呀弓睇到唒
弓:豈有此理
弓:玲姐,呀風佢......
玲:呀風?佢做咩
弓:佢咀...
玲:咀??咀咩?
弓:佢咀呀賤怡
玲:咩話!!!!!!!!!!!!(勁大聲)
男a:你痴咗呀
玲:唔俾呀!?
男b:就係唔俾,點呀,吹我吖
玲:吹你唔脹
男b:唔好吹
玲:你好嘢
男b:多謝唒
全:哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
欣:呀怡,呀風咁耐嫁~
(怡同風拖手入o黎)
欣:怡,你返o黎啦~你地拖手仔呀
怡:嗯///^^///
欣:...........
怡:你做咩呀?
欣:(擰頭)
風:怡,不如我地再kiss多次囉
怡:咩...咩話,唔制
風:怕羞呀~(塊面愈來愈接近呀怡)
怡:唔...唔好過o黎
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:18 pm

風:你驚咩啫
怡:走開
風:我.不.要
怡:唔理你
-----------------宿謍日子-----------------
(風偷偷地去咗怡屋企)
(風上去怡間''''''''''''''方'''''''''''''''')
(呀怡仲訓緊)
風:怡,起身喇(溫柔+細聲)
怡:(無反應)
風:怡,你再唔起身,我咀你嫁
怡:嗯?????(死死下咁講)
風:(咀落怡到)
怡:(咩事???)
風:起身未?
怡:呀!!!!!!!!!!!風...風...你.你...做..做...咩..咩呀!///^^///
風:唔好講咁多,快D返學
怡:今日星期六呀~大佬
風:大姐~今日去宿營呀
怡:呀!!!!!!!!!
風:你做咩~我聾喇
怡:仲有5分鍾,就遲到喇
風:我唔驚
怡:????
風:我做好唒D嘢先o黎搵你
怡:心諗(做好唒D嘢?佢係唔係黑社會o黎嫁?)
風:做咩?
怡:(擰頭)
風:????????
風:60...59...58...57
怡:你做咩?
風:倒數你出得門口未
怡:閉
(9秒9出門口)
----------返到學校---------
玲:遲唔遲D
怡:關你鬼事~
弓:想死呀~咁同玲姐講嘢!
風:你係唔係想死呀~咁樣同我老婆講嘢~未撚死過(爆惡)
弓:風大人呀~你唔應該同個姣婆怡嫁~你應該同玲姐嫁
風:我同邊個一齊,關你咩事呀
---------鍾聲------------
M:好啦~旅遊巴o黎咗喇
玲:風~我同你坐
風:no way~我要同怡坐
怡:(笑)
玲:笑咩笑
怡:風,個仆街話我~
風:邊個
怡:姣玲
風:個仆街丫~
(打電話俾佢班令)
風:喂~
令a:喂?風少
風:你知邊個係姣玲嫁
令a:知?做咩?一陣叫埋班令打個姣玲
令a:ok~去邊?
風:去abc宿舍
令a:沒問題~
風:記住整到自己性感D
令a:(o咀中)吓?????
風:做咩
令a:沒
風:記住~呀
令a:知道
怡:風~你啱啱做咩打電話?
風:想知?
怡:嗯
風:我要kiss
怡:咩...咩話(面紅)
M:各位同學到喇
all:好嘢~
M:咪嘈~照返分組o黎落車~第一組先
怡:Miss條鎖匙呢?
M:咩鎖匙?
怡:你唔俾鎖匙我,你以為我地識穿牆入屋呀,定係你唔記得咗
M:條鎖匙~我叫咗玲俾你
怡:玲姐~條鎖匙呢?
玲:我唔知喎~
風:你玩嘢呀
(風電話)
風:喂?
令a:我地到咗
風:咁快?你地曉fly?
令a:咁我地而家要做咩?
風:一陣再打俾你
令a:ok,88
風:8
欣:唔好再嘈喇~玲姐,你咪囉返條鎖匙出o黎囉~你會有損失咩?你咁樣,阻住自己,阻住人~你好開心
(唔好睇欣好少出現,欣都會串人~用溫和Do既方法串人)
玲:關你鬼事
怡:你講咩呀~仆街~你想死呀!話呀欣
玲:我鍾意呀
怡:你老母臭西
玲:好驚丫~救命丫,咁叻打我丫
怡:好驚丫~救命丫,咁叻打我丫
玲:跟尾狗
怡:哎呀~玲姐~你有尾丫~俾我睇下~
玲:邊個話我有尾嫁
怡:超~你自己囉
玲:我有講個咩?
怡:啱啱
弓:算啦~玲姐,唔好同D咁o既人嘈
玲:唉~算,你小心D丫
風:你都小心D丫
M:好喇~兩組o既組長同副組長留低
M:第一組o既組長同副組長係邊個?
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:18 pm

怡+風:我
M:ok~咁第二組呢
心+軒:我
怡:心~好耐沒同你講個嘢喇
心:嗯~
怡:你做咩呀~
心:沒事
怡:你唔好詭我啦~
心:我鍾意呀天丫
怡:吓!你鍾意呀天(超大聲)
天:???????(十卜十卜)
天:你同我講嘢丫?(聲得好清楚)
心:唔係~
心:怡,你玩嘢丫,咁大聲
怡:sor~
心:都唔知佢聲唔聲到丫
天:(心諗:我都好鍾意你丫呀心)
風:哼!?
怡:做咩呀
風:你唔理我(扮BB)
怡:妖~你好核特丫
風:鳴鳴....(扮嘢)
M:你地當我透明嫁
怡:你唔講嘢,我真係唔記得咗
M:.............
怡:唔好講咁多,有咩要派,有咩要講,有D講
心:你仲係咁唔鍾意有嘢做
怡:(笑)

風會叫班令做咩呢?
而玲班令會做咩呢?
想知?好簡單留一個cm就得
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:19 pm

M:第一組同第二組o既組長係丫怡同丫心
M:而家再派多次條鎖匙俾你地,唔好再整唔見
怡+心:知道
M:仲有~明天有分組活動,記住同組員講
風:喂~D嘢同組長講~叫我留起度做托呀
M:唔知喎
怡:唔好咁嬲啦
風:好啦
心:-.-笨情侶(細聲講)
心:天呀~我..我..你一陣可...可唔可以...出.出o黎一陣,我..我有D嘢想...想同你講///><///
天:好...好丫///><///
怡:?
風:做咩丫
M:你地四悺當我透明人呀
怡+風+心+天:係呀~
M:.....................
[[[[[[[[[[[[營屋]]]]]]]]]]]]]]]]
怡:你地想男女一間屋定男仔一間屋女仔一間屋??
風:男女一間
全:讚成
怡:-.-
怡:咁分組啦
弓:我要同風風一間屋呀
玲:弓,你而家同我搶呀,風梗係同我一間嫁啦~可風風
風:死開D啦~
風:怡怡,我同你一間屋
怡:好丫
[[[[[[[[[[[[[心個面]]]]]]]]]]]]]]]]
心:天,我...我鍾...鍾...鍾意咗你...你...好...好...好耐
天:我...我都係
心:真...真o既?
天:嗯///><///
[[[[[[[[[[[[[[天kiss咗心]]]]]]]]]]]]]]]]]]
[[[[[[[[[[[[[[風同怡間屋裹面]]]]]]]]]]]]]]]]]]
怡:唔制呀
風:唔得.我一定要梗嫁喇
怡:唔俾我唔俾呀
風:我都話要梗囉,怏D俾我
怡:唔俾
風:快D俾個電視遙控我呀
怡:都話唔俾囉~鳴鳴
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:20 pm

風:哼~唔理你丫,你睇埋佢啦
怡:老公仔,唔好啦,我錫返啦
風:嘻嘻~真o既?(奸笑)
怡:你...你做咩丫
怡:你隻手...唔好擺過o黎丫
風:我隻手做咩丫?
欣:怡怡,我o黎陪你玩啦
欣:呀!唔好意思,對唔住
怡:欣欣,你o黎得啱啱好丫
欣:你地慢慢喇
怡:都係你唔好啦~做埋D怪舉動
風:怪舉動?咩嘢怪舉動?
怡:吓?
〔風咀落怡度〕
5分鍾過後...
風:係咪DD怪舉動?
怡:(面紅)衰...衰人
風:你好想再o黎多次?
怡:〔um住過咀係咁擰頭〕
風:嘻嘻
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:28 pm

好好睇丫 原創~~ 當壞校草遇上壞校花時 448227
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周二 8月 19, 2008 2:29 pm

勁好睇呀,加油,講完,閃人 原創~~ 當壞校草遇上壞校花時 311869
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

文章數 : 479
注冊日期 : 2008-08-05

http://noellove.888ubb.net

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:34 pm

-口-
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  思樂穎 周一 2月 02, 2009 8:11 pm

我要睇/ \
思樂穎
思樂穎
穎↗淚雨〞
穎↗淚雨〞

文章數 : 9
注冊日期 : 2008-09-16

http://wingwing.666forum.net/

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章