♥愛情童話×﹏
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥

2 posters

向下

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ Empty [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:22 pm

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥
親吻前♡結婚後♥
壞壞男老師♥對伸張正義女學生

不說太多廢話了
開始人物介紹

雨:不應該向女生勒索啊(用腳踢向男生)
★★★★★★★★★★★★★★★★★
雨(我):panda高中2年C班,雖然公認為[男人婆]或[惡婆],但只是討厭不公平的事(女主角)
★★★★★★★★★★★★★★★★★

a:你這女人在幹什麼的

★★★★★★★★★★
a:俾雨打的人
★★★★★★★★★★

a:呀------學生訓導主任陸老師來了呀

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
陸老師:學生訓導主任
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

馬:俾人打的話,不會是很疼嗎?

~*~*~*~*~*~*~*~*~
馬:全名:尾白一馬,C班班主任,樸素的四眼英語老師(男主角)
~*~*~*~*~*~*~*~*~

馬:小雨,好帥丫
雨:....

[[[[[[[[[[[[[[[我地好似合不來,不過,我地已經結婚]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

文章數 : 42
注冊日期 : 2008-08-17
年齡 : 28

http://chiuhoiying.marlito.com/index.php

回頂端 向下

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ Empty 回復: [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:23 pm

馬:我回來了
我:歡迎你回來,老公大人(嬲)
哲:大人
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
新人物:哲,雨o既細佬,4歲
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
馬:好精彩!今天的疲勞消失了!我的太太
我:(心諗:像個低能一樣)
[[[[[[[[[[[[太太cosplay換晚餐]]]]]]]]]]]]]]
馬:不不,我現在充滿幹勁去做飯了.今天是咖喱飯呀

(雨o既回想)

[[[[[[[[[[[[失去雙親我我同我細佬,係親戚間輾轉流離,因為覺得好悶而離家出走,流落街頭,就係最差o既時候-]]]]]]]]]]]]]]]

馬:3萬如何??
馬:咁5萬吧-
馬:我搵梗你丫,小雨同學
馬:回去吧
雨:好邊丫,唔好多管閒事~我要養我細佬嫁
馬:去我屋企啦
雨:可惡-我唔要DD忽冷忽熱o既同情
馬:唔係同情
雨:呀~係咩
雨:咁係可唔可以同我結婚,養我同細佬丫
馬:好丫~就咁決定啦
雨:..............
馬:o黎啦
[[[[[[[[[[[[[[[[[當我回神o既時候,已經係老師o既屋企沖涼同食豐富o既晚餐

我要cm cm丫!!
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

http://chiuhoiying.marlito.com/index.php

回頂端 向下

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ Empty 回復: [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:23 pm

馬:你好叻丫,小哲,一直保護姐姐
馬:D個係送俾你(俾咗粒糖丫哲)
哲:哇
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
龍:哦-哦-年輕的老婆!16歲!自己的學生!!
龍:淫教......(俾丫馬打)
馬:佢係住係隔離o既龍
馬:佢從今年開始會在小哲的幼稚園工作,等佢協助我地啦
我:係朋友??
馬:係哇
龍:已經做了嗎?未o既話,可以讓我先上嗎?[[[[[[[[[[前舞男!?]]]]]]]]]]
馬:龍!!!(恐怖)
[[[[[[[[婚姻生活開始咗3天,D個樸素o既老師,雖然要我cosplay,但從不向我出手...可是教師都係男人吧?]]]]]]]]]]]]
我:小哲已經訓咗喇,老師,訓啦
馬:哎呀呀,要你特意...
馬:咁點呢
我:要做吧?要幹就快D 〔毫無情調〕
〔D個人拿下眼鏡之後.意外地....〕
馬:未夠呀...要和我幹o既,請至少去到C啦(摸我個波〕
我:去死啦!!
〔下流...最最最下流o既老師〕
〔因為我成日唔返學,所以唔知佢o既事〕
我:(心諗:目的只係救助我地??〕
〔唔打算出手?〕
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:24 pm

我:唉~算啦,為咗小哲,只要不俾人知道就穿得
[[[[[[[[[[學校]]]]]]]]]]]]]
我:有張字條?
============================
字條內容:今晚是漢堡扒啊!
     Honey♥

Darling上♡
============================
我:啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
馬:咩事丫,好嘈丫
我:好煩丫!!!!
a+b+c+d:(心諗:好恐怖丫)
〔為咗唔俾人知道〕
〔為咗不扯上關係,要保守秘密〕
a+b:最近馬老師同小雨近來好似好好咁喎
[[[[[[[[[[[[天頂]]]]]]]]]]]]]]]]]]
我:做咩丫!老師!!俾人知道好大件事嫁,你都一樣丫
馬:哈哈~對,對,可是見你慌張的樣子,覺得很有趣.不禁便...
我:(含淚)
馬:嗚哇-------------
我:要大叫的是我吧!
馬:來不要再哭了.......對不起...不過很可愛...
馬:很不安吧!一直以來吃苦了吧...但已經沒有事了!
馬:我呢~小雨,我同你地生活好快樂丫
馬:雖然即輿開始,但現在不是很好嗎?所以請放心吧.
[[[[[[[[[[[[[家]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
我:這是什麼?小哲?
馬:因為小哲常常幫忙,所以把禮物儲起來了
馬:呵呵...俾你..做得更多家務
我:真沒禮貌...呀呀!
哲:哦  (小哲只有4歲丫)
[[[[[[[[[[[第2日早上]]]]]]]]]]]]]]]
馬:是黑魔術嗎?還以為你一大早在幹什麼!
(小雨煮爛唒D嘢食)
哲:哇-好可怕-(大哭)
我:你可唔可以教我煮飯...?
馬:如果你cosplay,我就教你!
馬:哈哈..我buy咗好多嘢~唔怕失敗丫
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:38 pm

[[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ 249131 [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ 249131 [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ 249131
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

文章數 : 567
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:44 pm

做咩丫
作得好差丫
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:45 pm

吾係

好好睇

我求期打表情渣嘛^_^
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:46 pm

咁都得 [[原]]月之第一作♥~師生戀♥親吻前♡結婚後♣ 少18+月之第一作♥ 249131<-D個都算
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:47 pm

哈哈 Razz
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  愛情童話~兒 周二 8月 19, 2008 2:48 pm

我好無奈仲好無言
愛情童話~兒
愛情童話~兒
見習惡魔
見習惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周二 8月 19, 2008 2:50 pm

-v- "
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章