♥愛情童話×﹏
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]]

2 posters

向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty 轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]]

發表  ♥癲糖 周一 8月 11, 2008 4:31 pm

女主角

星唯--- 超令女{校花} 但肥左d,,,心地超好!!,,,,(乖女) 傻傻地~~ 中意睇小說>>> 成績好好[全班最好],,同彤希一齊住>>>中意俊傑**

曉琪---星唯ge最好朋友,,,同一間小學+中學+同班,,,,心地好~~~令女一個...(乖女) 超有錢.....經常去shopping係一個冇架子ge大小姐>>> 堅強到不得了

彤希---星唯&曉琪ge死黨....超令女...(乖女)有錢>> 係一個可愛ge女仔....超多人追>>> 熱愛音樂....{拉小提琴}….
因為父母離婚所以唔相信愛情

欣,,,瑤,,,琳---典型~姣婆冇mut特別,,成日講是非+圍傑,希&朗

男主角

俊傑---超令仔{校草} 超有錢,,,好cool不過對星唯冇咁cool>>暗戀星唯[收得好埋所以冇人知]>>都中意睇書所以成日去圖書館……….

俊希---傑ge細佬,,,超令仔[同呀哥有得揮]>>>口花花~~曉琪條仔***成日逗得佢好開心,,感情好好>>> 好多女圍…….

逸朗---傑同希死黨,,,令仔+好有錢….同彤希青梅竹馬[[[中意彤希]]]à{好正常呀}
籃球好勁

以上三位又有錢又令仔係學校人稱ge[[[三帥]]]
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

文章數 : 567
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty 回復: 轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]]

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周一 8月 11, 2008 8:03 pm

po 多d....今日心情唔好..............
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

文章數 : 479
注冊日期 : 2008-08-05

http://noellove.888ubb.net

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty uM"

發表  ♥癲糖 周一 8月 11, 2008 10:14 pm

愛情童話~冰 寫到:po 多d....今日心情唔好..............

做咩丫冰冰豬 心情吾好 同我講丫
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty 回復: 轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]]

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周一 8月 11, 2008 10:25 pm

愛情童話~糖 寫到:
愛情童話~冰 寫到:po 多d....今日心情唔好..............

係呢到點講呀,有個個百痴殺手係到=0="
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周三 8月 13, 2008 11:18 pm

愛情童話~冰 寫到:
愛情童話~糖 寫到:

係呢到點講呀,有個個白痴殺手係到=0="

喔喔=3="
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周四 8月 14, 2008 3:47 pm

快D PO啦
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:02 pm

[quote="愛情童話~冰"]快D PO啦[/quote

喔喔

呢加p0sT
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty ch 1 [[ 減肥 ]]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:04 pm

學校放緊 ChRIstMAs HOlidAy………(2個星期前…..)
彤 [喂,,小唯起身啦…. 今日係第一日ge地獄式訓練呀!!!]
唯 [訓多陣先啦… 今日放假ma~~]
彤 [唔得呀~~ 你唔係要為你個俊傑減肥嫁咩>>>]
唯 {彈起身} [係wor 唔記得tim!!!]
到公園後~~
彤 [好彩冇遲到姐…..]{跑到冇氣}
琪 [小唯!! 準備好未? 開始!! 一,二,一,二………]
15分鐘後…….
唯 [唔得啦!!! 停一陣先啦~~ 好累呀!!!!]{死死下~~}
彤 [唉也~~ 小唯呀…. 你咁樣唔得嫁…..學校就黎選校花同校草嫁啦!! 你咁令女..
瘦d勝算會大d嫁,,,,]{鼓勵小唯 -口-}
琪 [ 雖然…我地倆位又令又瘦ge大熱門參加…不過我地根本唔想贏……因為校花
可以同校草一齊去迪士尼住2晚wor~~ 緊係留番比你同你個俊傑嫁啦~!!! ]{
唯 [咩我個俊傑呀…… 我地又唔係一齊ge….] { 面紅 }
彤 [睇下你呀….. 一提起俊傑呀就面都紅埋]
琪 [咪係… 唔好收收埋埋 去表白啦 ~~ 姊妹支持你wor!!!]
唯 [咩wor我熱呀嘛!!@_@]
琪 [算啦~~~減左肥….贏埋校花先講啦!!!]
彤 [5~~ 好啦!! 咪偷懶呀….. 快d跑呀]
突然之間……………….
希 [老婆, 我黎啦>3<]
琪 [喂,,, 細聲d啦 … le 度街黎嫁]
希 [sor.. 呀老婆仔,,, 唔好嬲啦…… 最多鍚番呀] {嗲}
琪 [喂,, 咪咁啦~~~ 原諒你啦!!] {心軟}
希 [多謝老婆~~~^^]
彤 [喂喂~~ 晨早流流咪咁啦!! 眼寃…..-0-]
希+琪 [sor…..=-=]
唯 [算啦~~ 難得今日放假… 友得佢地啦]
琪 [都係小唯抵鍚…^^]
彤 [咪住先…… 點解呀希會響度嫁=_=|||……….呀琪!!!]{O左 -0-}
琪 [係咁ge因為呀希約左我陣間去睇戲所以叫埋佢黎lor~~]{面紅}
唯 [你地真係幸福呀~~]{羨慕中}*_*
彤 [算啦~~ 繼續……..]
琪 [老公呀~~ 上次叫你問俊傑呢………]
希 [問左啦~~ 不過佢冇講野]
琪 [唉~~~~]
??????究竟呀琪叫呀希問咩呢??????
|||||||響屋企|||||||(現在)
唯 [好野….. 終於減到5磅啦!!!] {開心}
彤 [響我地ge督促之下你可以唔瘦都幾難]{驕傲中}
唯 [咁又係…^^]{冇諗過自己可以瘦}
彤 [拿~~ 做姊妹ge幫晒你嫁啦!! 幸福係要自己爭取嫁傻妹...]
唯 [我知….. 但係我feel到..俊傑唔會中意我嫁…我放棄可能會……] {唔開心}
彤 [傻妹….. 唔試過又點知wor >.<….你咁辛苦減肥呀為左邊個呀…]
唯 [算啦~~ 咪當為自己lor]
返到學校…………
朗 [哇-0-~ 小唯你瘦左咁多ge -0-]
唯 [係咩~~ 多謝wor 呀朗]>~<{低落中}
朗 [喂~~~ 小唯佢冇野呀嘛??]
彤 [第一~ 我有名你叫嫁\./ 第二~小唯佢最近有d想放棄俊傑呀-_-…]{唔知點算
好}
咁岩比呀琪廳到晒~~
琪 [唔係呀馬.. 小唯想放棄?? 佢中意左俊傑好耐嫁wor -0-]
學校廣播>>>>>>
女老師 [廳日係我地xxx學校公布校花同校草ge大日子!! 經過一輪學生
ge票選之後呢~~ 油中四甲班ge利彤希,, 張曉琪,, 以及路星唯係今年最多
學生票選為校花ge大熱門喇~~]
男老師 [唔~~ 咁至於今年ge校草亦都係我地學校人稱[[三帥]] ge司徒俊傑,,,
司徒俊希,, 同埋 林逸朗喇!!!]
女老師 [e~~ 謝sir今年ge後選人全部都係泥自中四甲班嫁wor~~]
男老師 [55~~ 係lor!! 咁呢今年ge校花同校草呢就會得到去Disney住2晚ge tickets
嫁~~ 不過係5日後ge事!!!]
女老師 [咁學校呢廳日就會公佈校花同校草嫁喇!!!]

小唯果面…………
彤 [小唯……廳日要選校花同校草啦!!!]
唯 [唔……..好緊張呀!!!!]
琪 [小唯=,=振作d啦~~ 姊妹支持你wor!!]
唯 [好喇,,, 如果我做到校花ge話….. 我就同俊傑表白!!!!]
彤 [咁就岩啦~~]
唯 [唔…….我…..我決定左啦!! 我唔可以再拖嫁啦~~一定要知道俊傑到
底……..]{面紅}
琪 [我地撐你!!^^]
唯 [55~~^^ 多謝~~~]

愛情童話~糖 在 周四 8月 14, 2008 7:37 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty ch2 [[公布校花&草+ 表白!?]]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:32 pm

第二日………
學校廣播>>>>>
女老師 [而家緊張ge時刻到啦!!
今年ge校花就係中四甲班ge路星唯呀~~]

彤+琪 [弓喜晒呀~~ 小唯!! ]{開心}

唯 [多謝… XD]{開心到唔知講咩}

欣,,,瑤,,,琳 [有冇搞錯呀!! 件豬排係校花 \./]{妒嫉}

琪 [收啦~~ 你地..姣婆]

花痴a [果然係實至名歸呀…..]

花痴b [我實追到路星唯嫁!!] {沖滿信心}

花痴c [睇下點…]{唔鋸}

男老師 [而校草就係司徒俊傑喇~~]

欣,,,瑤,,,琳+其他姣婆 [OHH~~~~ 我ge傑少…]{嗲}

彤 [死白痴…..-,-]

琪 [頂佢地唔順…..]{嘔}

朗+希 [弓喜晒wor]

傑 [哦….]
姣a [傑少…其實我…]

姣b [傑少…我叫xx琳呀…]{懶可愛}

俊傑冇講野…跟住全部姣婆圍住俊傑…

廣播>>>>請2位校花同校草到校務署羅迪士尼ge飛

傑屋企
希 [媽子…老豆…我地返泥啦]

媽 [呀仔…你地返泥啦?]{溫柔}

希 [今日,,呀哥又做校草啦…….]

爸 [果然得我圍全,,,想當年你地老豆都係校草>>>]

希 [仲同我地校花呀媽相愛左呀嘛….]

傑 [呀爸你講過好多次啦!!!]

俊傑靜係對呀爸呀媽講多d野……

爸 [係喇,,,俊傑…廳日我地同你約左幾位張來會合作ge董事長同佢家人食飯…]

希 [又泥啦~~~
T_T]

愛情童話~糖 在 周四 8月 14, 2008 7:37 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty Ch3 [[訂婚!!!]]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:33 pm

第二日
xxx酒家
x [司徒~泥啦!!]
y [好耐冇見啦!!
司徒~~]
傑爸 [老張,,好耐冇見啦`!!,,(同x握手),, 老王你好!! (同y握手) 呀仔叫人啦~]
希+傑 [uncle,, auntie!! E~~呀琪??]
張 [乖~~ 泥!! 我細女曉琪>>>>泥啦叫人啦!!]
琪 [uncle,,auntie 你好! 我係俊傑同俊希ge同學]ß|||又會咁ge|||
琪爸 [你地色嫁?? 咁就好喇…..大女響美國,,, 下個月結婚啦]{感動到眼濕濕}
王 [喂,,, 老張咪咁啦….難得今日約埋一齊>>
到我介紹…
呢個係我個女心

蕾…叫人啦~~]
心 [uncle,, auntie 你地好~~]{懶可愛----一直望住俊傑}
傑爸 [好其實呢我地今次係要宣佈一件事ge…]
琪爸 [就係呢我地響好耐以前呢就決定左我地細仔同女::指腹為婚::啦!!! 哈哈~~]

呀希同呀琪都O左…
傑爸 [ 因為當時呢老張同我地呢咁岩都有左第二胎而大果2個ge年紀因為差10年所以。。呵呵呵”]ß\\點解佢

地咁中意哈同呵嫁…//
琪爸 [簡單d泥講,,, 俊希同曉琪今日訂婚啦~]{激動中}
希+琪 [其實我地拍緊拖嫁~]{尷尬+面紅}
琪爸+傑爸 [做咩唔早d講…]
希+琪 [嘻嘻…]{開心}

心 [hi!! 你叫俊傑呀hor??]{懶可愛}
傑 [5~~]{睇緊書,,,冇望心蕾}
心 [e~~俊傑你睇緊咩書呀??]
傑 [莎士比亞ge相對輪]{cool}
心 [((心諗:: 哇~~咩書泥嫁??))]
希 [哥…. 你廳晚去迪士尼汁好野未?]{廳晚??? 因為佢地成班人日抖約左去東薈

城…((好近迪士尼…))]
傑 [汁晒啦…]
心 [去咩迪士尼呀?? 同邊個呀??]{作者::::搞到好似佢係俊傑ge女朋友咁\ . /…慳d啦}
琪 [同我個死黨兼校花lor~]{關你咩事呀?}
心 [哦~~]{唔開心}

愛情童話~糖 在 周四 8月 14, 2008 7:39 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty 第二日。東薈城

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:34 pm

某餐廳。。。
彤,琪,希,朗一早夾定計比小唯同俊傑二人世界…: )))
琪 [呀~~係喇…呀彤,,小唯我同呀希訂左婚呀~~]{開心}
彤+唯 [弓喜晒wor!!!]
(((下面山除幾千字。。>3<)))
琪 [希希~~ 我想買份結婚禮物比我響美國個家姐…你陪我去呀~~]{嗲}
希 [好呀~~~ 琪琪]{作者:::骨都
埋xDD}
彤 [喂喂喂…你地都定左婚啦~~返屋企先耍花槍啦~~]
唯 [係lor!! 好令人羨慕嫁麻~~]{羨慕中}
朗 [咪係!!
呀希你好重色輕友wor~~你話係唔係啦?? 俊傑…]
傑 [5…….]{cool}
希 [車~~ 你地唔抵得我地咪講lor~~
唔洗暗示ge’’~~ 哈哈]
琪 [算啦~~
希希我地去買禮物囉!!]{拉走希}
希 [咁2個鍾後返泥le度見啦~~]
朗 [洗唔洗咁耐呀?]{扮野中}
琪 [要嫁!!]{走左}
過左一陣。。。。。。。
朗 [呀彤~ 你咪話過想中意食棉花糖ge…我見果面有…
我地陣間去食呀>>>]
彤 [不如而家去啦..我都食包lor~~]
朗 [咁行啦~~]
彤 [咁~~小唯陣間見啦]{打眼色}
唯 [下??]
彤 [係咁啦…….]
唯 [心諗::{點算呀?? 而家得番我同俊傑…. 唔得如果而家尷尬咁去到迪士尼點算呀..??

呀有計!!} 俊傑呀??]
傑 [5….]{抬頭望小唯}
唯 [心諗::{天呀~~ 佢點算會望我嫁}((面紅)) 厄…厄…不如我同你玩個遊戲呀??]
傑 [好呀…玩咩呀?]
唯 [我地2個各自各行le個商場….如果我地響le 2個鍾內撞得番………我…我就..講我

一直都好想同你講ge野…. 但係講明先你唔準跟住我嫁!!]
傑 [好~~ 我同你玩!! 不過…..其實我都有野同你講]
唯 [係咩呀??]
傑 [見到先話你知啦!!]{溫柔} ((作者::唔通係我愛你???))
唯 {面紅}
傑 [咁遊戲開始!!]{向左面行}
唯 {向右面行}
作者 [唔知佢地撞唔撞得番呢???]

愛情童話~糖 在 周四 8月 14, 2008 7:39 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty Ch4 [[俊傑…我響邊呀…..]]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:35 pm

到底小唯同俊傑撞唔撞得番???
賣個關子先….
我要講講小唯ge童年….
響小唯4歲果年……………
唯 [媽咪..爹地你地響邊??
唔好唔要小唯~~]{蕩失路}
唯媽+爸 [小唯…..爹地媽咪中於搵番你啦….]{抱起小唯}
唯媽 [好啦好啦~~
唔好喊啦!!!]{溫柔}
自此之後小唯好怕蕩失路……
一個鐘之後……….
唯 [唉…都一個鐘啦!!
中未見到俊傑…. 唔通我地真係冇緣…]{失望中}
傑果面…..
傑 [去買份禮物比佢先……]{到底邊個係”佢”呢??}
服務員 [請問有咩可以幫到你呢??]{心諗: 哇~~好令仔呀!!!}
傑 [有冇熊啤啤呀??]{cool}
服務員 [有~~ 響果面^^ 我bring你過去呀]{笑}
*過左去之後…
*傑揀左隻又大又可愛ge啡色熊仔 ^^
到底送比邊個呢??
**小唯果面**
因為行到累所以去左間coffee shop叫’’1314 520’’((哈哈~~ 自己亂作))
飲完野之後…………
小唯見發現自己唔色返去岩岩果間餐廳((簡單d泥講—蕩失路))
因為已經亂晒~~ 所以唔記得可以問人….-0-|||
唯 [點算呀??
嗚…嗚…
俊傑….. 俊傑….]

愛情童話~糖 在 周四 8月 14, 2008 7:40 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty Ch 5 [[順利表白!! ]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:36 pm

x [e.. 你咪路星唯?? 做咩喊呀??]{之前果個話要追到小唯果個花痴…ch2}
唯 [鳴…你係邊個呀??鳴….點會色我ge??]
x [我叫軒呀……]{OK令仔}
哈哈…咁岩俊傑抱住左隻啤啤熊過泥 {好野!!}
傑 [小唯…做咩喊呀??{溫柔+籃住小唯}…拿隻熊仔送比你…]{一眼都冇望+理過軒}
唯 [嗚…多謝……佢好得意呀~]{慢慢收聲唔喊}
傑 […我地撞得番啦~~ 你有咩同我講呀?]{傑而家ge眼神可以電死9條街ge女!!! >3<}
軒 [喂!! 司徒俊傑…. 比番d尊重好wor!!]{唔鋸}
唯 [算啦~~軒!! 俊傑響度….我冇事嫁啦~]{笑}
軒 [咁好啦!!
小心d啦!!]{走左+心諗:: 我一定追到你嫁…小唯!!!!!!}((又係咁=0=))
傑 [咁你宜家可以講未呀??]{溫柔}
唯 [其實….我….我中…]{面紅}
傑 [我中意左你好耐………]{cool+細聲}
唯 [吓??.. 你講咩話?]
傑 [冇呀……
你計續……]{無奈中}
唯 [我中意你!!!]
傑 [我都係…..]{一手攬住小唯} >3<
唯 […………]
傑 [我地返去lor~~]{拖住小唯}
唯 [5~~]{開心><}
<<<返到去之後>>>
彤 [e?? 小唯,俊傑**你地…^^]
希 [我係咪應該叫返聲 大嫂呢??]
琪 [發展得好快wor~!! ><]
朗 [弓喜晒!!
擺酒記得請我呀!!]
傑 [咪玩啦~~]{釋放左自己}
彤 [咁你地到迪士尼唔驚尷尬啦~~~]
唯 [55~~]{開心}
琪 [喂~~ 夠鍾啦!!
快d入去玩啦!!><]
希 [咁老婆我地計續拍拖lor!!掰掰>3<]{拉走琪}
彤 [咁我都走啦~~ 玩得開心d啦!! ^^]
朗 [我送你呀!!]
彤 [55!! 好啦~]
朗 [走喇傑!!]
傑+唯 [掰掰!!]
傑 [我地去迪士尼lor!]{笑}
唯 [好呀!!]
傑 [你笑得好可愛!!]
唯 [口花花~~]{笑得仲可愛}
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

轉``]]» _.+*[]] 傻得 °起 ﹏-為左你......我點都得`*"°]] Empty Ch6 [[ 迪士尼!!]]

發表  ♥癲糖 周四 8月 14, 2008 7:41 pm

入到迪士尼之後……
傑 [小唯呀~~ 我地返酒店先啦!!]
唯 [好呀!! 今日玩左成日好累呀!!]
傑 [咁快d去lor!!]
唯 [55~~]

到酒店之後!!
唯 [點算係單人床泥ge??]{尷尬}
傑 [唔緊要啦~]{攬住小唯}
唯 [但係會唔會快左d呀?]{面紅}
傑 [都係一晚姐……]
唯 [5!! 好啦~~ 我去沖涼先啦!!]
傑 [得!!]
小唯沖涼果陣………
自言自語
哈哈!!
><
唯 [太好啦~~~
今日係我人生最幸福ge日子!!!!!!!!!!!!]
當大家都準備訓教果陣~~~~~~
俊傑突然間響後面攬住小唯~~~
(( 我都想有人咁對我 T^T ))
小唯開心到唔知講咩……
傑 [小唯,, 你係第一個令我想守護,, 永遠一齊ge人]
唯 [咁我問你一個問題呀~~
如果我同你媽媽一齊跌落水…你會夠邊個呀??]
傑 […………]
唯 [嘻嘻!! 梗係要夠媽媽啦~~]
傑 [點解??]
唯 [因為呀~~ 媽媽冇左就冇嫁麻~~ 女朋友就可以再搵過麻~~]{笑}

俊傑錫左小唯一淡~~~~~
傑 [除左你我唔會中意第二個!!]{心諗::小唯真係好}
唯 {笑}
傑 [快d訓啦~~ 我地廳日仲要去玩嫁!!]
唯 [知道!!]{笑}

第二日~~~
傑 [小唯!! 起身啦~~ 我地出去玩啦~]{笑}
唯 [下~~ 哦……]{未訓醒}
食完早餐之後……
傑 [你想去玩咩呀??]
唯 [係咪咩都得嫁??]
傑 [只要你中意ge咩都得!!]{笑}
第一日就係咁過左~~
^^
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 11:16 am

咁快就冇= =
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:09 pm

個個轉既人p0sT到呢到
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章