♥愛情童話×﹏
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

2 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了 Empty 糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 12:57 pm

女主角

丫糖_(我) 令女=) 13歲 爆打得同串得" 爆有米

丫儀_(儀) 我家姐 14歲 大丫糖一年 令女 有米 同丫健一起>333<"

丫冰_(冰) 我既爆爆爆爆爆要好的fD子=)" D 性格同丫糖一樣-w-"

丫琪_(琪) 0k令女 13歲 0k有米 0k串 好憎丫糖`丫儀`丫冰佢地"但係之後

丫心_(心) 姣婆一個 13歲 0k有米 0k串 都係好憎丫儀`丫冰`丫糖佢地"

丫怡_(怡) 又係姣婆-.-"{暈} 13歲 世上姣婆真多-3-" 同丫心一樣" 好憎丫糖`丫冰`丫儀佢地

男主角

丫樂_(樂) 好串得同打得 有米 13歲 爆爆爆爆爆令仔係型爆丫>///<"

丫健_(健) 同丫樂一樣的性格-.-" 14歲 同丫樂丫倫好好朋友" 同丫儀一起>///<"

丫倫_(倫) 丫糖丫哥 令令令仔 有米 大佢年 14歲" 今年考試吾合格 升吾到班 所以變左同丫糖一班"

有cM子會加人物=)"

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

愛情童話~糖 在 周五 8月 15, 2008 1:56 pm 作了第 6 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

文章數 : 567
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了 Empty 回復: 糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 1:00 pm

{♥}` 學校既生活=)" 第 1 頁`

系一個早上

倫_ 吾 等我叫個衰妹起身先 ( 奸笑 )

倫_ 衰妹 起身啦\3/ ( 爆爆爆爆爆大聲 )

我_ 呀 (糖大叫係爆爆爆爆爆爆大聲的 )

倫_ 你叫咩丫-w-"!? ( 無奈iNg )

我_ 你錦大聲架 ( 好嬲 )

倫_ 吾吾 我驚你吾知我叫你米錦大聲囉 ( 驚 )

我_ 喔喔 算你拉=)"

倫_ 多謝大人=)" ( 扮野-w-" )

我_ 吾洗 快D落去啦 容姨等緊我地丫

倫_ 嗯 系既

我+倫 容姨早晨=)"

容姨 30歲 成日都知道丫糖心裡邊諗咩既 係丫糖同丫倫屋企既工人

容_ 早晨小姐 少爺=)"

倫_ 做左早餐未!?"~

容_ 做左拉"

我_ 落去食早餐拉 仲講-w-"

倫_ 嗯 得啦

倫+我 食完拉

容_ 喂..*車呢?!

司機_ 系 己經準備好!!

司機_ 請小姐 少爺 上車

倫+我 嗯

洛左車

我_ 哥 我走先啦

倫_ 哦"

睇下我個邊先

糖_ 琪 你係邊丫?!"~

吾知係邊到彈左出呢
琪_ 我係>E到丫=)"

糖_ 喔 走拉 上去拉

琪_ 嗯"

miSs = M

M_ 大家好 吾該坐番去自己個位" 我有1個消息要講俾大家知係 我地今日會有2個新同學會來 請佢地自我介紹=)"

女A+B+C+D_ 男定女丫?!"

M_ 自己睇米知囉 請佢地入呢"

樂_ 妖 要我等錦Q死耐 想死丫

M_ 係係係 吾該你先自我介紹先 ( 驚iNg" )

樂_ 大家好 我叫丫樂 ( c00l )

健_ 大家好 我叫丫健 ( c00l )

全女_ 呀" 好好令仔丫0///0" ( 叫 )

我+健+樂+倫+琪_ 白痴 全女都係白痴-3-' ( 好細聲講 )

全男_ 點解我地班有錦多令仔架 ( 怒恨 )

M_ 錦樂同學坐糖同學格離 健同學就坐糖同學後邊啦

我_  >E 係健哥 健"

健_ >E 係丫糖丫!?"

我_ 係丫=)" 真係Q丫 我地又會同班既?!"

健_ 個個校長調錯掛-.-"

我_  哦"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了 Empty 回復: 糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 1:22 pm

咁話我,未死過呀
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

文章數 : 479
注冊日期 : 2008-08-05

http://noellove.888ubb.net

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 1:26 pm

哇卡卡,比我改左
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 1:55 pm

比我改番
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 1:58 pm

你好野,再係咁朋友都無得做呀
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:00 pm

都改左啦"

成日改我D作品
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:07 pm

樂_ hi" ( 放電 )

我_ hi" 吾洗電我w0r" 我吾受"(吾受電)

樂_ 我電到你出汁啦仲系到嘈生哂-w-"

我_ 我吾洗D``咁既``人電我丫( 好強調` `咁既` `呢2個字 )

樂_ 你講咩丫?!"~ ( 爆爆爆爆爆嬲 )

我_ 我講咩吾好

樂_ 哼\3/"

我_ 哼\3/"

全班D人都望坐哂佢地-w-"細細聲話咁快開始嘈架佢地-v-"

miSs_ 靜D 請問呢位留班既同學叫咩名?!"~

倫_ 丫倫
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:15 pm

愛情童話~糖 寫到:都改左啦"

成日改我D作品

鬼叫你咁話我
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:16 pm

愛情童話~冰 寫到:
愛情童話~糖 寫到:都改左啦"

成日改我D作品

鬼叫你咁話我

錦我都改好番你啦
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:20 pm

咁就算啦 Razz
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:21 pm

愛情童話~冰 寫到:咁就算啦 Razz

喔=.="
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:22 pm

放學拉

我_ 激死我

冰_ 邊個激親我地既糖姐丫?!"~

我_ 米系條仆街樂囉 成日都要同我嘈 由上堂嘈到落堂丫

冰_ 哦 呢D我地全班都見到哂-w-"

牙風出去戈陣 經過牙樂身邊

倫_ E > 衰仔樂

樂_ 衰仔倫

倫_ 好耐冇見拉w0r" 牙健都系到丫

樂_ 系囉 你又吾搵我

健_ 米系 咁耐無見都吾搵我地 我咁岩經過 就聽到佢地講乜

我_ 咩話 丫哥 丫健 你識呢條仆街

倫_ 系丫 佢咪系同我地合拼戈會既大佬囉

我_ 咩話 吾會掛-v-"

樂_ 原來呢個巴咋妺系你個妺牙

我_ 你話邊個巴咋妺丫

樂_ 話緊你丫

我_ 哼\3/"

樂_ 低死=v="

倫+健+冰+_ 錦快又嘈架佢地- -"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:26 pm

作得咁慢架
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:30 pm

s0r丫3<"

在作中
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:31 pm

{♥}` 系屋企既生活=)" 第 2 頁`

我_ 唉 都系屋企好好多=)"

倫_ 都吾知你既 成日都同丫樂嘈既-w-"

我_ 點知佢丫 系佢聊我既=v="

倫_ 唉 我吾知你丫=w="

我_ 最好吾知 .v."

上左房 唉"

冇幾奈 門有人叫我丫哥 我開左門"

我_ 哇 系你丫"

樂_ 係丫 你丫哥呢?!"

我_ 佢上左去w0r"

樂_ 俾我入呢 我去搵佢

我_ 哦哦"

丫樂佢入左呢 搵丫哥

樂_ 衰仔倫 系邊到丫"?!

倫_ 我系你後面丫

樂_ 哇 嚇死人咩-w-"?!

倫_ 死得未丫-v-"!?

樂_ 就死得架啦"

倫_ 系啦 衰仔 呢搵我做咩丫!?"

樂_ 落吾Discr玩"!?

倫_ >E 都好丫 睇下丫妹呢吾呢先"

樂_ 嗯嗯@"@

倫_ 妹 落吾落Discr玩丫?!"

我_ 吾拉 你去拉

倫_ 哦@"@

倫_ 佢話吾去w0r"

樂_ 哦" 我地去啦

倫_ 嗯嗯@"@

睇番我個邊

我_ 唉:69: 丫哥走左 等我打電話俾丫冰先

冰_ 喂"邊個丫?!"

我_ 糖丫

冰_ 哦@"@搵我咩事丫?!"

我_ 去吾去影貼相丫?!"

冰_ 好丫 糖姐叫到 邊有得sA n0 丫 嘻

我_ 嗯嗯"你呢我屋企出面等丫 我好快"

冰_ 好丫=)"

我穿左便服 就出左門拉"

我_ 冰冰 系邊丫?!"

冰_ 我 系呢到丫

我_ 喔 走啦
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:39 pm

貼相我有n咁多,搞到我好想去影.但係我同呀戀都破產=0=前幾個星期先同你出去買野搞到冇錢.....有啦,叫呀馮去,哇卡卡...佢比錢.哈哈哈哈
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:41 pm

愛情童話~冰 寫到:貼相我有n咁多,搞到我好想去影.但係我同呀戀都破產=0=前幾個星期先同你出去買野搞到冇錢.....有啦,叫呀馮去,哇卡卡...佢比錢.哈哈哈哈

-.-'

姐係我吾洗呢你屋企啦-.-'?!
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:43 pm

要,我又冇話今日 e家去太晚了,1:00就要去的了
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:45 pm

愛情童話~冰 寫到:要,我又冇話今日 e家去太晚了,1:00就要去的了

姐係話我今日吾洗去

明天都吾洗去啦
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 2:55 pm

=0=我又無講..............都唔知幾時先約到佢地
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 2:55 pm

愛情童話~冰 寫到:=0=我又無講..............都唔知幾時先約到佢地

♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 8:28 pm

我都作左呀^^
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 8:29 pm

愛情童話~冰 寫到:我都作左呀^^

♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 9:59 pm

s0r丫 p0st得耐左 因為按左eSc 我打D野全都冇哂-3-' 整到我p0st得耐左- -"

我_ 好啦 走啦 g0G0g0=)"

冰_ 嗯"

我地去左巿中心影"係錦影"錦樣就洗左我地5甘幾蚊"

我_ 好累丫/3\"

冰_ 係囉 影到鬼死錦累"不如 去m記食野囉"

我_ 好丫=)"

佢地走左"丫冰就望住D路走 丫糖就-3-' 就為望-.-"見到有個人好像丫哥"

我_ 丫哥 ( 跑左個去 )

冰_ 糖" 等埋我丫t3t"

倫_ 丫妹"

我_  嗯嗯嗯"

樂_ 你地去邊到丫"?

男仔之家錦8掛架-v-"

我_ 去m記食野囉" 你地呢"!?

倫_  我地都係去m記食野啵 一起丫"!?

我_ 嗯" 錦邊個比錢先"

冰_ 不如 丫樂丫 好冇丫"!?

我+倫_ 好丫

冰_ 我都係錦講"

我_  樂 你點睇丫"!?

樂_ 你地三個 我一個 錦 我比囉=3="

我_ y0y0y0"

冰_ 走啦"

我+樂+倫_ 嗯"

我地四個人走 好像二對小情侶哇>3<" 好SweeT丫-3-"

我_  到啦"

樂_ 梗係到左啦 如果吾係點解有個m字丫-w-" ( 無奈iNg" )

冰+倫_ 米係囉a___a"

我_  超 得啦 入去啦"

樂_ 你地食咩餐丫

冰+倫_ 2號餐

我+樂_ 3號餐

講先之後我同丫樂對面 丫冰同丫倫對面"

樂_ 錦 我洛去買啦" 衰仔 比錢丫"

倫_ 吾洗 我同你一起洛去"

下集p0sT"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔