♥愛情童話×﹏
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

2 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了 - 頁 2 Empty 回復: 糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 10:09 pm

前面個s同我and fd一樣,哇卡卡,只係前上面(我地影完就會去M記)
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

文章數 : 479
注冊日期 : 2008-08-05

http://noellove.888ubb.net

回頂端 向下

糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了 - 頁 2 Empty 回復: 糖之第一作) { 18+原+勿轉 }♥什麼?﹏我愛上你了

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 10:15 pm

但係我同呀戀,呀馮,同胡椒仔用100幾,所以好快破產
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 10:47 pm

-口-"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

文章數 : 567
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 10:48 pm

做咩
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 10:54 pm

冇野
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周五 8月 15, 2008 11:04 pm

〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 11:19 pm

樂_ 哦 驚死我偷你D錢-3-'

倫_ 走啦" 仲企左係到.3."

樂_ kk"

佢地走左之後 我就同丫冰聊天"我問佢"

我_ 冰冰"

冰_ 咩丫"

我_ 你係吾係鍾意左丫倫"!?

冰_ 呀 呀 邊係姐" 好感姐0//////0" ( 比丫糖講塊臉紅哂 )

我_ 哦"

睇下樂個邊先"

樂_ 吾該"

女a_ 係 請問要D咩呢?!" ( 心諗 好令仔丫佢0//////0" )

樂_ 要二個二號餐同埋二個三號餐"

女a_ 係 請等等"

過左5分鐘.3."

女a_ 先生 你要既野呢左啦 ( 笑 )

樂_ 嗯 吾該" 幾錢丫"!?

女a_ uM" 20.50 丫 吾該"( 心諗 計平佢先 )

樂_ 拿" 20.50" 倫 走啦"

倫_ 嗯嗯嗯"

樂_ 仲嗯咩丫 同我拿D野啦 白痴-3-'

倫_  得啦"

我+冰_ 上呢啦 ( 好甜既笑左一下 ^3^ )

倫+樂_ 係丫 ( 暈 比佢地電暈左-w-" )

我_ 食野囉 uMuM" 好味>3<"

樂_ ( 心諗 好鬼死得意丫佢0/////0" 哎呀 吾好諗埋呢D野> . <" )

我_ 樂 樂

樂_ 係咩事丫?!" ( 岩岩回神-3-' )

我_ 冇 見你定左米叫你囉"

樂_ 哦"

我_ 嗯" 你丫 快D食埋去啦-v-"

樂_ 等啦"

下集p0St

愛情童話~糖 在 周五 8月 15, 2008 11:50 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周五 8月 15, 2008 11:43 pm

樂_ 等啦

我_ kk"

過左5分鐘.v."

我_ 食完未丫- -"!?

樂_ 岩岩食完-3-'

我_ 冰冰 丫哥 走啦"

冰+倫+樂_ 嗯嗯嗯"

冰_ 去邊丫"?!

我_ 吾知丫" 不如我地番屋企啦" 明天玩吧"

樂+冰_ 是的"

我地走左出去m記"

我+倫_ biBi"

樂+冰_ biBi"

我_ 呼 哥 我地走啦"

倫_ 呆左 企左係到"冇反應

我_ 丫哥 ( 係佢右邊大叫" )

倫_ 哇"錦大聲做咩-x-"

我_ 你知吾知道你岩岩定左係到丫- -"

倫_ 得啦得啦._."

我_ 番屋企啦-3-'

倫_ 哦"

我地係錦走 到屋企啦 hAppy"

我入到屋企 上左r00m"

我_ 好累哇/3\"

工_ 我都好累哇 打左錦多字=3="

我今日吾作住"

作到呢到

我好累

biBi"

愛情童話~糖 在 周一 8月 18, 2008 1:08 pm 作了第 1 次修改
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周六 8月 16, 2008 9:27 am

咁快,我想作都冇得作呀= =
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周六 8月 16, 2008 9:51 am

下-口-"

吾快架啦-3-'

你都要+油喔"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周六 8月 16, 2008 9:54 am

作ing
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周六 8月 16, 2008 9:55 am

kk"

我屋企人又出哂去啦- -"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周六 8月 16, 2008 10:03 am

冰冰豬"

你係第6大陸果果動物要食野丫

你快D上去啦

我坎第6大陸玩

吾係呢到架啦

你係到玩啦

biBi"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  〝Lucky×雲呢拿┐ 周六 8月 16, 2008 10:04 am

嗯,上緊,多謝提醒,糖糖豬,啜啜
〝Lucky×雲呢拿┐
〝Lucky×雲呢拿┐
傷↗淚雨〞
傷↗淚雨〞

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周一 8月 18, 2008 1:06 pm

吾洗既>3<"

冰冰豬.3."

啜啜-3-'
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周一 8月 18, 2008 1:12 pm

{♥}第 4 頁`

我_ 哥 有冇野食丫@3@"!?

倫_ 咩你錦架" 錦快又要食野-.-"

我_ 錦我想食丫嘛 xDD"

倫_ 我吾整啦 自己整比自己食啦你.v."

我_ 嗚嗚嗚嗚" 錦我吾食啦"

倫_ 吾理你啦 我上r00m"

我_ 哦哦"

我見丫哥上左r00m"就打電話比冰冰-3-'

冰_ 喂" 邊鬼個錦夜打黎丫/3\"

我_  係我丫 丫糖"

冰_ 哦哦"咩事"

可能今集小佐D

因為我琴日出佐街

下集應該會多D架啦=)"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周一 8月 18, 2008 1:16 pm

上集講到冰問糖咩事.?."

糖_ uM" 你明天出吾出黎玩丫-3-'?"

冰_ 應該得既" 出呢做咩丫.3.?!"

糖_ 你明天米知囉-.-" 吾好問錦多 快D訓覺啦"

冰_ 哦" bI"

我_ bI"

收佐線 我去左訓覺覺豬.0."

第二日3<"

我_ 呵欠" 好累丫" 叫丫哥同冰冰去算數@3@'

我_ 哥" 你同冰冰去街街啦 我好累丫'

倫_ 咩話' 同冰冰去街 好丫好丫好丫 ( 傻佐-3-' )

倫_ 錦去邊到等丫?v?"

我_ 呀 係啵 等我打個電話先

我_ 冰冰"

冰_ 咩事咩事?_?"

我_ 今日去m.K等"

冰_ 是的" bI"

我_ bI"

我_ 去..

倫_ 我知" 去m.K等丫嘛"

我_ 係啦 同冰冰佢講埋話我病佐丫!_!"

倫_ 等啦等啦得啦"

我_ 知就好啦-.-"

倫_ 我去換3先

我_ 喔喔@3@"

過了一會兒-3-'

倫_ 妹 我走啦" 叫容姨睇住你啦"

我_ 得啦 我吾係三歲細路女丫 你走啦 吾好要冰冰等錦耐丫.v.'

倫_ 係既係既係既=)'

我_ 錦仲吾快D行-3-'

倫_ 嗯嗯嗯'

9個字後~_~"

冰_ >E 點解糖糖錦耐仲未黎既a_a"

倫_ 冰冰 冰冰 你係邊丫?v?"

冰_ 倫 倫 我係到丫"

倫跑佐去冰冰果到"

倫_ 糖 佢今日病佐丫 佢叫 我同你一起行街w0r' ( 面紅 )

冰_ 下-[]-' 錦好啦 (面紅)

倫_ 錦去邊到玩好丫?_?"

冰_ 去 去遊樂場玩囉"好冇丫

倫_ 好主意 就錦話啦' g0G0g0 (傻傻地既-3-')

佢地玩佐好多野"

冰_ 不如去玩摩天輪丫"?!

倫_ 好丫=[]="

上到去 到佐最高既時候" 倫冇啦啦"石"左冰冰一下"

冰_ 你 你做咩"石"我丫 (爆面紅)

倫_ 其實..

冰_ 咩丫 (希望佢講我愛你啦./////.")

倫_ 我 我 得好鍾意你丫 由我見到你果一刻 我就 我就鍾意佐你啦"

冰_ 其實 我都同你一樣架0//////0"

倫_ 錦2可吾可以做我女朋友丫?v? (面紅 到爆丫)

冰_ 好丫 (面面面面面紅紅紅紅紅)

倫_ yEs' (又"石"佐冰冰一下>3<")

作者廢話時間_ 佢地好SweeT丫-3333333-'

冰_ 我地番去睇下糖糖點樣囉?_?"

倫_ 好丫

睇番我果邊先=33333='

我_ 容姨

容_ 係 咩事丫 小姐

我_ 你信吾信等一會冰冰同丫哥一定係手拖手行番黎丫?_?"

容_ 應該會既^ ^

下集p0St"

cMcM>3<"
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

發表  ♥癲糖 周一 8月 18, 2008 9:06 pm

{♥}第 5 頁`

點知.0.' 真係比丫糖講中佐'

丫倫同丫冰真係手拖手行番黎|||

我 真係比我講中佐.w." (爆細聲)

倫 我而家講比你地知..我同丫

我 我同丫冰一齊拍拖啦 係吾係-v-?!"

倫 對 妹子 你說對了 gD gR"

我 我勁丫嘛=)"

倫 係啦係啦 知你勁啦

我 多謝啵.3.'

倫 吾洗

我 不過弓喜哂丫^3^"

冰 多謝丫 糖糖豬 啜一個'

倫 我又要 老婆豬 啜

冰 你就想-口-"

我 哎呀 吾做電燈泡啦 閃人-3-'

冰 呀 糖糖 一日最衰都係你啦 (嬲丫倫)

倫 對吾住丫 老婆豬

冰 哼 算你啦

倫 多謝老婆豬

冰 吾洗-w-'去睇下糖糖
♥癲糖
♥癲糖
高等惡魔
高等惡魔

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2